Degustator Napisano 21 marca 2023 Udostępnij Napisano 21 marca 2023 Witam, ostatnio stałem się posiadaczem TV LG OLED65C21LA i chcę zakupić do niego dwa kable HDMI: - jeden potrzebuję o długości 3 m którym podłączę TV do dekodera HIWAY TV od operatora Inea podłączony do światłowodu. - drugi potrzebuję o długości ok. 3,5 m którym podłączę do TV głośnik Marshall Woburn III. Zależy mi na tym aby w pełni wykorzystać możliwości TV dlatego też proszę o pomoc w wyborze odpowiednich kabli. Wybór na rynku jest ogromny jak i zakres cenowy. W jednym ze sklepów w moim mieście sprzedawca proponował mi kabel za 399 zł (niestety nie pamiętam marki) dla mnie to dość spory wydatek tym bardziej że potrzebuję 2 kable ale jeżeli zakup w tej cenie jest zasadny to na pewno go rozważę. Dlatego też będę wdzięczny za Wasze propozycje co najlepiej zakupić 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterD23337 Napisano 21 marca 2023 Udostępnij Napisano 21 marca 2023 3 godziny temu, Degustator napisał: Witam, ostatnio stałem się posiadaczem TV LG OLED65C21LA i chcę zakupić do niego dwa kable HDMI: - jeden potrzebuję o długości 3 m którym podłączę TV do dekodera HIWAY TV od operatora Inea podłączony do światłowodu. - drugi potrzebuję o długości ok. 3,5 m którym podłączę do TV głośnik Marshall Woburn III. Zależy mi na tym aby w pełni wykorzystać możliwości TV dlatego też proszę o pomoc w wyborze odpowiednich kabli. Wybór na rynku jest ogromny jak i zakres cenowy. W jednym ze sklepów w moim mieście sprzedawca proponował mi kabel za 399 zł (niestety nie pamiętam marki) dla mnie to dość spory wydatek tym bardziej że potrzebuję 2 kable ale jeżeli zakup w tej cenie jest zasadny to na pewno go rozważę. Dlatego też będę wdzięczny za Wasze propozycje co najlepiej zakupić 😉 Może ten Kabel AUDA 41.0183 HDMI - HDMI 3 m 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 22 marca 2023 Udostępnij Napisano 22 marca 2023 Dobry drucik za przyzwoite pieniądze 🤘 https://www.amazon.pl/dp/B007MO0ML4/?tag=ceneo0c-21&creative=380333&creativeASIN=B007MO0ML4&linkCode=asn&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=9aab64c0-1c39-d1e8-5426-38d22555a72a 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts