Degustator Napisano 21 marca 2023 Napisano 21 marca 2023 Witam, ostatnio sta艂em si臋 posiadaczem TV LG OLED65C21LA i chc臋 zakupi膰 do niego dwa kable HDMI: - jeden potrzebuj臋 o d艂ugo艣ci 3 m kt贸rym pod艂膮cz臋 TV do dekodera HIWAY TV od operatora Inea pod艂膮czony do 艣wiat艂owodu. - drugi potrzebuj臋 o d艂ugo艣ci ok. 3,5 m kt贸rym pod艂膮cz臋 do TV g艂o艣nik Marshall Woburn III. Zale偶y mi na tym aby w pe艂ni wykorzysta膰 mo偶liwo艣ci TV dlatego te偶 prosz臋 o pomoc w wyborze odpowiednich kabli. Wyb贸r na rynku jest ogromny jak i zakres cenowy. W jednym ze sklep贸w w moim mie艣cie sprzedawca proponowa艂 mi kabel za 399 z艂 (niestety nie pami臋tam marki) dla mnie to do艣膰 spory wydatek tym bardziej 偶e potrzebuj臋 2 kable ale je偶eli zakup w tej cenie jest zasadny to na pewno go rozwa偶臋. Dlatego te偶 b臋d臋 wdzi臋czny za Wasze propozycje co najlepiej zakupi膰 馃槈 Odpisz, cytuj膮c
MasterD23337 Napisano 21 marca 2023 Napisano 21 marca 2023 3 godziny temu, Degustator napisa艂: Witam, ostatnio sta艂em si臋 posiadaczem TV LG OLED65C21LA i chc臋 zakupi膰 do niego dwa kable HDMI: - jeden potrzebuj臋 o d艂ugo艣ci 3 m kt贸rym pod艂膮cz臋 TV do dekodera HIWAY TV od operatora Inea pod艂膮czony do 艣wiat艂owodu. - drugi potrzebuj臋 o d艂ugo艣ci ok. 3,5 m kt贸rym pod艂膮cz臋 do TV g艂o艣nik Marshall Woburn III. Zale偶y mi na tym aby w pe艂ni wykorzysta膰 mo偶liwo艣ci TV dlatego te偶 prosz臋 o pomoc w wyborze odpowiednich kabli. Wyb贸r na rynku jest ogromny jak i zakres cenowy. W jednym ze sklep贸w w moim mie艣cie sprzedawca proponowa艂 mi kabel za 399 z艂 (niestety nie pami臋tam marki) dla mnie to do艣膰 spory wydatek tym bardziej 偶e potrzebuj臋 2 kable ale je偶eli zakup w tej cenie jest zasadny to na pewno go rozwa偶臋. Dlatego te偶 b臋d臋 wdzi臋czny za Wasze propozycje co najlepiej zakupi膰 馃槈 Mo偶e ten Kabel AUDA 41.0183 HDMI - HDMI 3 m 1 Odpisz, cytuj膮c
MacieQ Napisano 22 marca 2023 Napisano 22 marca 2023 Dobry drucik za przyzwoite pieni膮dze 馃 https://www.amazon.pl/dp/B007MO0ML4/?tag=ceneo0c-21&creative=380333&creativeASIN=B007MO0ML4&linkCode=asn&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=9aab64c0-1c39-d1e8-5426-38d22555a72a 1 Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts