Piotr Sonido Napisano 6 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2023 6 minut temu, szyt napisał: Czyli sam zauwazasz, że slabsza wydajnosc = ograniczenie No nie. To zupełnie przekręciłeś sensy wypowiedzi. 7 minut temu, szyt napisał: Natomiast doskonale rozumiesz, ze 20hz jest "odczuwalne" przez kazdego czlowieka, Tak. Więc znowu Która muzyka to ma? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyt Napisano 6 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2023 Cytat In fact, recent sound analysis indicates that some pipe organs are capable of producing frequencies as low as 3.5 Hz with peaks at 6 Hz. A teraz ja zapytam. Dlaczego REL mimo slabej/wystarczającej (niepotrzebne skreśl) wydajnosci krzyczy kwoty jak za sprawniejsze i nowoczesniejsze konstrukcje. Ani nie sa wykonane jakos super lepiej, czy z lepszych materialow, ani nie posiadaja dodatkowej drogiej elektroniki. Wzmacniacz AB jest tyle drozszy? Czy to po prostu standardowe strzyzenie audiofili? Seria HT schodzi nizej i jest tansza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 No ale to próbuje Ci tłumaczyć cały czas. Dobra...... Masz SVS? Bo święta idą. Ty zdania nie zmienisz. Ja jestem z tym ok. Ja mam swoje i już. Życze Ci wszystkiego dobrego dużo spokoju i odpoczynku. Pozdrawiam Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyt Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 Nie mam SVSa, mialem RELe Ale tego "na dluzej" suba jeszcze szukam. Wesołych! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts