Adix Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 Cześć Wszystkim Pierwszy raz tutaj. Chciałbym się Was zapytać, które aktywne kolumny będą lepsze: Audio Pro A28 czy Airpulse A80/A100? Słuchałem A28 i grają wg mnie fajnie. Natomiast nie słyszałem Airpulsów. Nie wiem czy nie byłyby lepsze. Chyba że polecacie coś innego. Maksymalnie do 3 tysięcy. Przestrzeń - 15m2. Muzyka będzie strumieniowana głównie przez WiFi/Bluetooth. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adix Napisano 1 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2023 Dnia 31.03.2023 o 19:13, Adix napisał: Cześć Wszystkim Pierwszy raz tutaj. Chciałbym się Was zapytać, które aktywne kolumny będą lepsze: Audio Pro A28 czy Airpulse A80/A100? Słuchałem A28 i grają wg mnie fajnie. Natomiast nie słyszałem Airpulsów. Nie wiem czy nie byłyby lepsze. Chyba że polecacie coś innego. Maksymalnie do 3 tysięcy. Przestrzeń - 15m2. Muzyka będzie strumieniowana głównie przez WiFi/Bluetooth. Doczytałem, że Airpulsy nie mają łączności WiFi. Ale czy i tak nie będą miały lepszego dźwięku niż A28? Głośniki też będę chciał podłączyć do telewizora. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts