Piotr Sonido Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 21 godzin temu, Remigiusz Antczak napisał: To ostatnie zdanie, to ironia? 😀 Z tych wszystkich nigdy nie słuchałem klipscha a ponoć możne je kochać, lub nienawidziec. Dzięki za rady No pewnie że tak Tak, bo to kolumny dalekie od neutralności. Moim zdaniem fajnie że tak robią. Jedni je wielbią inni nie. 20 godzin temu, Michał Gałązka napisał: Autor pisał, że ma wrażenie, że brakuje góry a ja uważam, że jak szaleć to szaleć i jak chcemy zostawić Denona to szedłbym w dużo jaśniejsze kolumny stąd moja propozycja Może to być dobry krok. 16 godzin temu, lysy napisał: Klipsch RP-500M Te nie. Za małe. To już takie pisklaki trochę. Brakuje i środka i dołu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Za małe. To już takie pisklaki trochę. Masz rację, że są małe i na pewno na otwartej przestrzeni byłby duży problem z nimi. Mając na uwadze, gdzie autor tematu ma zamiar ustawić kolumny, basu dojdzie oraz góra się uspokoi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 Dnia 7.04.2023 o 13:56, lysy napisał: Masz rację, że są małe i na pewno na otwartej przestrzeni byłby duży problem z nimi. Mając na uwadze, gdzie autor tematu ma zamiar ustawić kolumny, basu dojdzie oraz góra się uspokoi. Hmmm, myślisz? Ja sięboje że to jest taki produkt któremu juz akustyka nie pomoże. No ale nie sprawdzałem w każdych warunkach prawda. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts