Wixiarz Napisano 11 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2023 Dnia 9.05.2023 o 22:40, Tenfilip napisał: Plus clo i vat Ja proponuje rownolegle wystawic swoj soundbar na sprzedaz, moze spylisz i kupisz sobie komplet za doplata. Szkoda sprzedawać praktycznie nowa Belkę. Suba i tak nie użyje na maksa, ewentualnie na 3/5 wiec tez nie szukam jakiejś perełki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiety1984 Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 Witam. Podpinam się pod temat. Dostałem JBL 9.1 samą belkę bez suba. Nigdzie nie mogę go dokupić . Ktoś coś ? Kolega Wixiarz uporał się z problemem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 września 2023 Udostępnij Napisano 19 września 2023 Kupiłeś świadomie bez suba? Dlaczego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 19 września 2023 Udostępnij Napisano 19 września 2023 Pewnie Wixiarz mu sprzedal Swiety, masz w watku juz przegadany temat, nie rozumiem co wiecej oczekujesz? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiety1984 Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 Dnia 19.09.2023 o 08:23, Piotr Sonido napisał: Kupiłeś świadomie bez suba? Dlaczego? Dostałem sama belkę Dnia 19.09.2023 o 14:45, Tenfilip napisał: Pewnie Wixiarz mu sprzedal Swiety, masz w watku juz przegadany temat, nie rozumiem co wiecej oczekujesz? Czytanie ze zrozumieniem. Nie oczekuję niczego innego. Pytam czy ktoś może ma , lub jak Wixiarz rozwiązał swój problem. Nic więcej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 Dnia 1.10.2023 o 08:47, swiety1984 napisał: Dostałem sama belkę Jak za darmo to fajna cena Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts