Gerald4kk Napisano 19 maja 2023 Napisano 19 maja 2023 Nie wiem czy w dobrym tamacie ale konkubina potrzrebuje aparatów sluchowych 90% utraty sluchu nie slysze pszczół spiewu ptaków wysokich tonow. Dobre marki aparatów zasialanych ładowarka? Odpisz, cytując
lpomis Napisano 20 maja 2023 Napisano 20 maja 2023 Nie mam z tym dużego doświadczenia, aczkolwiek coś tam tematu liznąłem - ot po prostu z ciekawości. Wg mnie aparaty słuchowe to bardzo indywidualna sprawa. Przed zakupem dobrze jest mieć możliwość przymiarki jak i sprawdzenia. Dobrze jak nad procesem będzie czuwał specjalista, który zaproponuje coś na podstawie badań (ubytku słuchu) i oczekiwań. Na pewno nie ma już dziś co inwestować w tradycyjne aparaty analogowe, które są trudniejsze w regulacji i mniej dyskretne. Niestety, odwiedzając kilka miejsc jak np. Światowe Centrum Słuchu w Kajetanach, zauważyłem, że marketing i promowanie konkretnych marek i rozwiązań (niekoniecznie dobrych i korzystnych finansowo dla pacjenta) jest bardzo mocne nawet w takich placówkach. Całkiem podobnie jak w niektórych salonach audio Odpisz, cytując
Recommended Posts