Gerald4kk Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 Nie wiem czy w dobrym tamacie ale konkubina potrzrebuje aparatów sluchowych 90% utraty sluchu nie slysze pszczół spiewu ptaków wysokich tonow. Dobre marki aparatów zasialanych ładowarka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 20 maja 2023 Udostępnij Napisano 20 maja 2023 Nie mam z tym dużego doświadczenia, aczkolwiek coś tam tematu liznąłem - ot po prostu z ciekawości. Wg mnie aparaty słuchowe to bardzo indywidualna sprawa. Przed zakupem dobrze jest mieć możliwość przymiarki jak i sprawdzenia. Dobrze jak nad procesem będzie czuwał specjalista, który zaproponuje coś na podstawie badań (ubytku słuchu) i oczekiwań. Na pewno nie ma już dziś co inwestować w tradycyjne aparaty analogowe, które są trudniejsze w regulacji i mniej dyskretne. Niestety, odwiedzając kilka miejsc jak np. Światowe Centrum Słuchu w Kajetanach, zauważyłem, że marketing i promowanie konkretnych marek i rozwiązań (niekoniecznie dobrych i korzystnych finansowo dla pacjenta) jest bardzo mocne nawet w takich placówkach. Całkiem podobnie jak w niektórych salonach audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts