Żaba06 Napisano 30 maja 2023 Udostępnij Napisano 30 maja 2023 Może mi ktoś pomóc ? Od dwóch dni na zestawie kina domowego Music Cast bar 400 yamaha na głośniku pod tv wyświetla mi się tylko czerwona migająca dioda . Sprzęt nie reaguje na pilota ani aplikacje music cast . Nie było żadnych przepięć czy spadków napięcia . Dzieci w domu brak wiec tez nie mogły ponaciskać niczego . Jeśli macie jakiś pomysł będę wdzięczna :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba06 Napisano 30 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 maja 2023 35 minut temu, Marcysko napisał: Jest to problem wynikający prawdopodobnie z błędu przy aktualizacji oprogramowania. Możesz pobrać aktualne oprogramowanie ze strony yamaha.com. Oprogramowanie należy nagrać na pendrive i przeprowadzić aktualizację zgodnie z dostępną na stronie producenta instrukcją. Jeżeli się nie uda, to tylko serwis. Kurcze dziękuje za informacje , spróbuje tak zrobić . Mam nadzieje że będę potrafiła 🙈 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts