Michał Gałązka Napisano 12 czerwca 2023 Napisano 12 czerwca 2023 Oklejeie całości pomieszczenia to byłby nawet zły pomysł, bo przetłumiłbyś pomieszczenie i tu też byłoby więcej szkody niż pożytku. Niech Cie lepiej nie kusi z tymi drugimi terminalami uwierz wyjdzie gorzej niż przy jednym zestawie bo wzmacniacz nie uciągnie tego i realnie dwa komplety będą grały ciszej, z mniejsza dynamiką. A kolejna sprawa, że dźwięk stereo najlepiej gra w stereo, nie ma co kombinować z kolumnami za plecami, po tak zupełnie subiektywnie bardzo dziwnie się potem tego słucha :)( też kiedyś miałem taką zajawkę i szybko odpuściłem 2 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 czerwca 2023 Napisano 12 czerwca 2023 23 godziny temu, Michał Z napisał: Ale w tym wzmacniaczu mogę włączyć A+B i wtedy wszystkie glosniki graja. Muszą być tylko min. 8 Ohm. No tak ale to nie są 4 końcówki mocy. Masz spadek mocy przez pół. A może jakiś wzmacniacz studyjny? Wielokanałowy? Myślałeś o tym? Odpisz, cytując
Recommended Posts