audioLoover Napisano 13 czerwca 2023 Napisano 13 czerwca 2023 Cześć, w zeszłym tygodniu wystartowała nowa edycja letniej gry Multisport, w której można zgarnąć thermomixa, zegarek sportowy garmin, zestaw gadżetów sportowych, bony 25zł/50zł do allegro, pyszne.pl, decathlon, empik. Co roku biorę w tym udział i zawsze zgarniam minimum 2 bony po 25zł do allegro/pyszne.pl Do tego na koniec wygrywam np. zestaw gadżetów sportowych, albo jakieś sanki xD Główne nagrody (thermomix) są raczej ciężkim tematem, trzeba mieć sporo szczęścia, ale myślę, że dla samych bonów zdecydowanie warto, tym bardziej, jeżeli i tak się używa karty multisport :) Chętnie podzielę się swoimi wskazówkami jak minimalnym nakładem czasu (5-10min tygodniowo) zebrać MINIMUM 2 bony po 25zł (bez zapraszania znajomych) podczas letniej gry, w zamian tylko oczekuję rejestracji z mojego kodu polecającego - zapraszam na priv 😃 Letnia gra jest dla każdej osób posiadającej dowolną kartę multisport. Odpisz, cytując
Matiiii963 Napisano 27 maja Napisano 27 maja Super, dzięki za info! Co roku zapominam o tej grze Multisport, a bony do Allegro czy Pyszne.pl zawsze się przydają. Odpisz, cytując
kriskris123 Napisano Czwartek o 12:30 Napisano Czwartek o 12:30 Jeśli jeszcze jakaś dobra dusza nie zarejestrowała się i wpisze mój kod polecenia to będę wdzięczny: Zsj7tstJ3W BZ7Jm9v3rk xTyuGCHGPy 1ktwh7GhxZ https://www.gra.kartamultisport.pl/ Odpisz, cytując
Michalo Napisano Czwartek o 19:47 Napisano Czwartek o 19:47 Zapraszam do dołączenia do Letniej Gry 2025 EjoHbFAHrr W razie pytań chętnie pomogę Odpisz, cytując
kriskris123 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Udostepniam pytania i odpowiedzi: 1. Jaka jest druga najchętniej uprawiana aktywność fizyczna przez Polaków, wg raportu "Multisport index 2024: Sportkrastynacja"? Odp spacerowanie 2. Jak brzmi pełna nazwa neuroprzekaźnika GABA? Odp. Kwas gamma-aminomasłowy 3. Jaki odsetek światowej populacji, według Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), doświadcza obecnie zaburzeń lękowych? Odp. Ok 4% 4. W którym roku depresja, według światowej organizacji zdrowia (WHO) może stać się najczęściej diagnozowaną jednostką chorobową na świecie ? Odp 2030 rok 5. Jaki tytuł nosi film dokumentalny o wpływie aktywności fizycznej na samopoczucie, którego partnerami są Multisport i Multi.Life? Odp. "Jak ruchem zmienić umysł" 6. O ile procent wzrósł poziom neuroprzekaźnika GABA wśród osób które przez 60 minut praktykowały jogę, według badania z 2007 roku przytoczonego w artykule? Odp. 27% Jeśli znajdą się jakieś dobre dusze to moje kody polecenia: 1ktwh7GhxZ xTyuGCHGPy Odpisz, cytując
Recommended Posts