tomek85 Napisano 28 lipca 2023 Udostępnij Napisano 28 lipca 2023 Wymieniłem w Mazdzie CX-5 oryginalne radio na ekran multimedialny z androidem (https://pl.aliexpress.com/item/1005005562689306.html) problem w tym, że moja mazda ma seryjnie montowany wzmacniacz BOSE i teraz dzieje się dziwna rzecz: 1) Z głośników słychać głośne szumy nawet bez włączonej muzyki. Czyli wzmacniacz pracuje na pełnej mocy i przenosi zebrane szumy. 2) W ekranie multimedialnym mam skale głośności 1-30 i od razu przy niskich wartościach jest już głośno. Wystarczy 5 na 30 i jest głośno. Myślę, że problemem jest wzmacniacz który pracuje na full. Gdybym mógł mu zmnieszyć moc/głośność to byloby idealnie bo w źródle dźwięku mógłbym dać wyższą skale a szumy pewnie by się zmnieszyły. Tylko jak mogę to zrobić, gdy wzmacniacz nie ma regulacji? Wygląda mniej wiecej tak: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Ratyński Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca Hej uporałeś się z tym? Mam ten sam problem tyle,że w Renault Megane 3 identyczny wzmacniacz i problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts