lesiu88 Napisano 29 marca 2009 Udostępnij Napisano 29 marca 2009 Witam,w temacie audio jestem zielony, dlatego postanowiłem tutaj zapytać o to co można złożyć za 2000pln. Przeglądając Allegro widzę dla siebie tylko jedno rozwiązanie, którym jest Yamaha Pianocraft, a to z tej racji, że tu już mam wszystko ze sobą ładnie dobrane i połączone, bo sam to nie wiedziałbym jaki wzmacniacz do jakich kolumn itp itd.Czy macie może inne, lepsze pomysły na wydanie tych 2000pln (ewentualnie mogę troszkę dołożyć, ale tu też bez przesady ) ?Nie jestem jakoś specjalnie wymagający, pokój mam mały, także zależy mi tylko na tym żeby grało ładnie, niekoniecznie głośno. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 marca 2009 Udostępnij Napisano 29 marca 2009 proszę: ZESTAW DO 2 tyś PLN znjdziesz tu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romekcz Napisano 30 marca 2009 Udostępnij Napisano 30 marca 2009 Musiałbyś bardziej sprecyzować swoje oczekiwania - jakiej muzyki słuchasz i w jakich warunkach (rozmiar pokoju). Ale wątek ten był juz poruszony na forum, więc zajrzyj wpierw tam gdzie napisał Ci muzyczny gość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 30 marca 2009 Udostępnij Napisano 30 marca 2009 Za tą sumę dałoby się złożyć jakiś sensowny zestaw z używanych klocków z Allegro.Co ty na to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts