Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Trochę nieporozumienie zaszło co do pojęcia "gwarancji". Gwarancji udziela producent. Sprzedawca jest odpowiedzialny z tytułu *rękojmi*, na 2 lata. Może oczywiście dodać dodatkową umowną gwarancję. Ale na Amazonię mamy te same prawa konsumenta co w Media Ekspercie, czy w specjalistycznym audio sklepie - różnić się może to, co ponad to w regulaminie "da" nam poszczególny sprzedawca.

Napisano
6 minut temu, Gumowe Ucho napisał:

Trochę nieporozumienie zaszło co do pojęcia "gwarancji". Gwarancji udziela producent. Sprzedawca jest odpowiedzialny z tytułu *rękojmi*, na 2 lata. Może oczywiście dodać dodatkową umowną gwarancję. Ale na Amazonię mamy te same prawa konsumenta co w Media Ekspercie, czy w specjalistycznym audio sklepie - różnić się może to, co ponad to w regulaminie "da" nam poszczególny sprzedawca.

Wszystko się zgadza. Amazon raczej nie naprawi tylko wymieni na nowy bądź odda kase i to też nie gotówke tylko bon do nich do sklepu na ta kwote.

Napisano
22 godziny temu, Szuprycz napisał:

Wszystko się zgadza. Amazon raczej nie naprawi tylko wymieni na nowy bądź odda kase i to też nie gotówke tylko bon do nich do sklepu na ta kwote.

No nie do końca. Bo w innym watku było pisane że oddają kase w gotówce. Jak najbardziej. To jest Twoje prawo reklamacji. Oni moga zasugerować BON, ten sam model, inny model. Ale możesz się nie zgodzić i wziąć gotówkę. 

Zgadzam się problem na linii CEC to ma wiele urządzeń. W Denonie może występuje to częściej niż  u innych w kilku procentach.

Widzimy to po postach na forum.

No ale amplituner fajny.

Napisano
Dnia 28.08.2023 o 11:36, beerserker napisał:

witajcie,

też jestem zainteresowany tą ofertą https://www.amazon.pl/Denon-AVC-X3800H-Odbiornik-Av-Czarny/dp/B0BDZXLP6F/ref=sr_1_5?qid=1690039278&s=electronics&sr=1-5

można kupować? Ktoś w Polsce da mi podobną ofertę?

Pozdrawiam.

Ja kupiłem na amazonie ,dwa tygodnie temu ,przyszedł cały bez wgniecenia nawet na kartonie , w pl obdzwoniłem kilka salonów w spr. ceny ,niestety max co oferowali to 200 zł od cen które mają na srtronie przy kupnie za gotówkę ,stwierdziłem że zbyt spora różnica w cenie mimo  krótszej gwarancji