Gumowe Ucho Napisano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 Trochę nieporozumienie zaszło co do pojęcia "gwarancji". Gwarancji udziela producent. Sprzedawca jest odpowiedzialny z tytułu *rękojmi*, na 2 lata. Może oczywiście dodać dodatkową umowną gwarancję. Ale na Amazonię mamy te same prawa konsumenta co w Media Ekspercie, czy w specjalistycznym audio sklepie - różnić się może to, co ponad to w regulaminie "da" nam poszczególny sprzedawca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuprycz Napisano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 6 minut temu, Gumowe Ucho napisał: Trochę nieporozumienie zaszło co do pojęcia "gwarancji". Gwarancji udziela producent. Sprzedawca jest odpowiedzialny z tytułu *rękojmi*, na 2 lata. Może oczywiście dodać dodatkową umowną gwarancję. Ale na Amazonię mamy te same prawa konsumenta co w Media Ekspercie, czy w specjalistycznym audio sklepie - różnić się może to, co ponad to w regulaminie "da" nam poszczególny sprzedawca. Wszystko się zgadza. Amazon raczej nie naprawi tylko wymieni na nowy bądź odda kase i to też nie gotówke tylko bon do nich do sklepu na ta kwote. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2023 22 godziny temu, Szuprycz napisał: Wszystko się zgadza. Amazon raczej nie naprawi tylko wymieni na nowy bądź odda kase i to też nie gotówke tylko bon do nich do sklepu na ta kwote. No nie do końca. Bo w innym watku było pisane że oddają kase w gotówce. Jak najbardziej. To jest Twoje prawo reklamacji. Oni moga zasugerować BON, ten sam model, inny model. Ale możesz się nie zgodzić i wziąć gotówkę. Zgadzam się problem na linii CEC to ma wiele urządzeń. W Denonie może występuje to częściej niż u innych w kilku procentach. Widzimy to po postach na forum. No ale amplituner fajny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adzik Napisano 31 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2023 Dnia 28.08.2023 o 11:36, beerserker napisał: witajcie, też jestem zainteresowany tą ofertą https://www.amazon.pl/Denon-AVC-X3800H-Odbiornik-Av-Czarny/dp/B0BDZXLP6F/ref=sr_1_5?qid=1690039278&s=electronics&sr=1-5 można kupować? Ktoś w Polsce da mi podobną ofertę? Pozdrawiam. Ja kupiłem na amazonie ,dwa tygodnie temu ,przyszedł cały bez wgniecenia nawet na kartonie , w pl obdzwoniłem kilka salonów w spr. ceny ,niestety max co oferowali to 200 zł od cen które mają na srtronie przy kupnie za gotówkę ,stwierdziłem że zbyt spora różnica w cenie mimo krótszej gwarancji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 Bo niestety salony kupują go w złej cenie od dystrybutora, po prostu nie moga zrobić więcej. A Amazon ma akurat wysyłki na naprawdę wysokim poziomie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts