grzesiek187 Napisano 10 sierpnia 2023 Napisano 10 sierpnia 2023 Cześć mam problem ze wzmacniaczem. Włączenie netflixa powoduje głośne charczenie z głośników, YouTube i CDA działają normalnie a HBO na jednym filmie gra normalnie a na innym charczenie wraca. Muzyka przez BT albo z podłączonego odtwarzacza działa normalnie. Próbowałem resetowania w ustawieniach i nic nie pomaga. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 sierpnia 2023 Napisano 11 sierpnia 2023 9 godzin temu, grzesiek187 napisał: Cześć mam problem ze wzmacniaczem. Włączenie netflixa powoduje głośne charczenie z głośników, YouTube i CDA działają normalnie a HBO na jednym filmie gra normalnie a na innym charczenie wraca. Muzyka przez BT albo z podłączonego odtwarzacza działa normalnie. Próbowałem resetowania w ustawieniach i nic nie pomaga. Bo masz ustawione wyjscie multikanałowe. Jednak to jest wzmacniacz z przetwornikiem stereo. Do tego wzmacniacza możesz wypuszczać tylko sygnał stereo. Zmien ustawienia będzie dobrze. 1 Odpisz, cytując
grzesiek187 Napisano 11 sierpnia 2023 Autor Napisano 11 sierpnia 2023 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Bo masz ustawione wyjscie multikanałowe. Jednak to jest wzmacniacz z przetwornikiem stereo. Do tego wzmacniacza możesz wypuszczać tylko sygnał stereo. Zmien ustawienia będzie dobrze. Dzięki wielkie, działa 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts