MaciejRi Napisano 17 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2023 (edytowany) Cześć nigdzie nie mogę znaleść informacji czy ten tv ma ARC ? Bo nie mam dźwięku po podłączeniu z amplitunerem, mam stare kable hdmi ale nie chce wymieniać jak nic to nie da Edytowano 17 sierpnia 2023 przez MaciejRi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 17 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2023 Nawet nie próbuj:) Nie ma takiej opcji . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejRi Napisano 17 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2023 To co mi pozostaje przewód optyczny ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 17 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2023 Tak , albo wymiana TV Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts