kurpik Napisano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 Dzień dobry, Poszukuję amplitunera z drugą strefą. Chodzi o pełną funkcjonalność drugiej strefy czyli niezależne źródło dźwięku oraz niezależna głośność. Konkretnie amplituner ma stać w salonie (pierwsza strefa) natomiast na tarasie chcę mieć dodatkowe głośniki (drugą strefą). Chciałbym żeby np. W salonie słuchać dźwięku z tv natomiast na tarasie muzyki ze smartfona połączonego bluetoothem. Bardzo proszę o podanie przykładowych modeli ponieważ ciężko jest znaleźć powyższe informacje w opisach poszczególnych modeli. Tzn. Np. Jest strefa B, ale nie ma informacji czy jest ona niezależna (osobne źródło dźwięku oraz głośność). Z góry dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 Nie jestem pewien czy istnieje taki wzmacniacz. Moga byc 2 a nawert 3 wyjscia na glosniki ale zrodlo pozostaje jedno. Daj znac jak cos takiego znajdziesz, ciekawostka bedzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2023 Wzmacniacz nie ale tak działa amplituner. Amplituner kinowy ma taką funkcjonalność. W zasadzie każdy obsługa i wyjsciem głośnikowym Zone 2. Z tym że jesli amplituner będzie w salonie a Ty na tarasie to nie licz na sterowanie i puszczanie po BT czegoś. To będzie na pewno za daleko. Telefon i amplituner musza yć w tej samej sieci wówczas jesteś w stanie nim sterować. Dla BT będzie to za daleko. Miałem tak i sterowanie Spotify działało. Uzywałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts