rosk Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 3 godziny temu, Q21 napisał: Też uważam, że nie ma co oszczędzać na subwooferze. RP-1200SW jest znacznie lepszym kierunkiem, nie mówiąc o RP-1400SW. Mogę prosić o cenę na RP-1200 na PW? Mogę odebrać osobiście jeśli to ma jakieś znaczenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 Tak, nowe Klipsch to na prawde poprawione konstrukcje. Zobaczymy jak z żywotnością wzmacniaczy ale brzmienie jest godne SIlvery na przód. 404 na center i masz swietny system Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzyk86 Napisano 5 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2023 (edytowany) kurde Panowie wczoraj prawie zawał miałem, wcześniej nie sprawdzałem projektora, tylko wszystko po konfigurowałem na TV. I jakie było moje zdziwienie jak na projektorze nie było ekranu :(. Pobawiłem się ustawieniami Denona, musiałem sygnał PS5 zmienić ze wzmacnianego na standardowy co kolwiek to znaczy i projektor wyświetlił 4k obraz jednak nie mogę włączyć HDR-a, PS mówi że HDR jedynie na 1080p. TV sony - HDMI 2.1 ale kabel pewnie 1.4 w denonie wpięty w ARC-a Epson TW7000 kabel HDMI 2.0 w denonie wpiety jako Monitor 2. PS5 z kablem z zestawu, pewnie HDMI 2.1 . Sądzicie że to wina Kabla HDMI 2.0 pomiędzy 3800 a projektorem ? Edytowano 5 października 2023 przez jerzyk86 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 3 godziny temu, jerzyk86 napisał: zmienić ze wzmacnianego na standardowy co kolwiek to znaczy Standardowy: Wybierz, jeśli twój telewizor i urządzenia odtwarzające obsługują sygnały wideo 4K 60p 4:2:0 8 bitów. Wzmocniony (Domyślne): Wybierz jeśli twój telewizor, urządzenia odtwarzające i kable obsługują sygnały wideo wysokiej jakości 4K 60p 4:4:4 8 bitów, 4:2:2 lub 4:2:0 10 bitów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 października 2023 Udostępnij Napisano 6 października 2023 Ale co standardowy? nie puszczać obrazu przez ampli? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 6 października 2023 Udostępnij Napisano 6 października 2023 Tak jest w menu ampli, przez który przechodzi sygnał: standardowy, wzmocniony (cytat z instrukcji wkleiłem powyżej). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 października 2023 Udostępnij Napisano 10 października 2023 A ok. Nie załapałem. Dzieki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts