Nynaeve Napisano 27 września 2023 Udostępnij Napisano 27 września 2023 Witam, niecałe dwa tygodnie temu zakupiłam słuchawki Mi True Wireless Earbuds Basic 2 — bezprzewodowe, dokanałowe. Na początku działały w porządku, ale już po ok. tygodniu jedna słuchawka zaczęła działać ciszej od drugiej. Wyczyściłam, a potem wymieniłam tipsa, ale nic to nie dało. Co jeszcze mogę zrobić? Czego to może być wina? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 września 2023 Udostępnij Napisano 27 września 2023 5 godzin temu, Nynaeve napisał: Witam, niecałe dwa tygodnie temu zakupiłam słuchawki Mi True Wireless Earbuds Basic 2 — bezprzewodowe, dokanałowe. Na początku działały w porządku, ale już po ok. tygodniu jedna słuchawka zaczęła działać ciszej od drugiej. Wyczyściłam, a potem wymieniłam tipsa, ale nic to nie dało. Co jeszcze mogę zrobić? Czego to może być wina? Witaj Widać, że słuchawki mają uszkodzenie. Musisz oddać je do sprzedawcy. Takich rzeczy się nie naprawia. Ostatecznie spróbuj połączyć je z innym telefonem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts