Krystyn Szczepanik Napisano 20 października 2023 Udostępnij Napisano 20 października 2023 Witam serdecznie, wyłączył mi się mój Pioneer vs 818, nie będę go naprawiał, jest okazja dokupić parę współczesnych bajerów i tak szukam jakiegoś amplitunera (używka jak najbardziej) żeby miał Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth i możliwość połączenia ze spotify. Kolumny kino Jamo S416, więcej muzy słucham niż filmy, patrzyłem głównie na Denon AVR-X1100W lub Yamaha RX-V585, czy takie sprzęty w miarę będą grały z jamo czy nie? Z góry dzięki za sugestie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Cokolwiek. to są tak bazowe kolumny że co kolwiek. Serio. Wez coś co będzie sprawne. Co co będzie się podobac małżonce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts