Wormsek Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Witam wszystkich serdecznie. Dawno nie interesowałem się tematem słuchawek sportowych i szukam jakiegoś następcy słuchawek Creative EP-510. Chodzi mi głównie aby - nie były douszne (niestety kanał uszny mnie od takich boli, niezależnie od wielkości słuchawki) - nie miały pałąka, tylko zaczep za ucho - jakość dźwięku do ceny była rozsądna - kabel/bezprzewodowe - obojętne Nie mam wymagań super dźwięku, ponieważ od tego mam inny sprzęt w domu i dodatkowo audiofilem nie jestem, ale też nie chcę jakiegoś "purkania" w uchu. Czy mógłby ktoś coś doradzić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wormsek Napisano 27 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 października 2023 Z tego co coraz więcej czytam, to chodzi mi właśnie o douszne, ale niedokanałowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts