Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam

Celowałem w kupno Klipsch rp600 + używka yamahy rn803 a skończyło się na Monitor Audio Silver 100 + Marantz pm7000n. Dostałem fajną, bardzo, nawet bardzo bardzo fajną ofertę na ten sprzęt i nawet jeśli coś, to potem odsprzedam to z niewielką stratą .. o ile wogóle 🙂

Natomiast jako użytkownik od 8 lat wyłącznie kolumn aktywnych, w tym wypadku Edifier R2600 chciałbym się Was podpytać o kabelki,  bo nigdy nie miałem tego problemu.  Potrzebuje 2x2.5m.

Z konfekcją
Tellurium Q Blue II
Melodika Mdsc25

Reszta droga

Bez konfekcji
Klitz Ly225s
Melodika Mdc2250
Melodika mdc2400
Qed Ref xt40i
Chord Clearway X

To te z tańszych, mniej wiecej do 500zł za 2x 2.5m.  A i pewnie coś zejdzie z ceny, bo to u jednego sprzedawcy, tylko czekam na dostawe czarnych Silverów.

Wogóle ta konfekcja jest potrzebna? U mnie te Edifiery w ciagu tych 8 lat, to chyba tylko 3 razy byly przestawiane, a widzę, ze kable "zarobione" duźo droższe, to nie lepiej kupic wtyki bananowe na alledrogo, z tego co widze widzę jakieś Nakamichi za 30-40zl za komplet albo Melodiki za 50-60zl i dać elektrykowi do zarobienia?