Bartek Z Napisano 11 listopada 2023 Napisano 11 listopada 2023 Jako świeżak tutaj ale coś już tam wiedzący i szukający "więcej". Po długim i kosztownym całe szczęście przede wszystkim czas poszukiwaniu wzmacniacza przyszedł czas na refleksję czy nie pora zmienić kolumn. Dostałem Arcama który w końcu zagrał tak jak chciałem na Denon ws904. Kolumny były wybrane przede wszystkim (niestety) jako kompromis z lepszą połówką. Więc wygląd odgrywał najważniejsza rolę. Ale widzę że w podobnej stylistyce są dostępne Ikon 5. Ba. Dostały akceptację od "projektanta wnętrz". Wstęgi usłyszeć było marzeniem a co dopiero mieć. Czy faktycznie lepiej to zagra? Ktoś słuchał w takim zestawie? Specyfikacja mówi że niby Denony delikatnie dół mają lepszy. Niektóre testy "mówią" że w sumie są całkiem całkiem. Pytam bo na Denonach nie jest źle. Jestem w sumie zadowolony. Ale skoro da się lepiej i w sumie w podobnym budżecie to dlaczego nie spróbować? Ciekaw jestem opinii. Odpisz, cytując
Bartek Z Napisano 23 listopada 2023 Autor Napisano 23 listopada 2023 (edytowany) Dnia 11.11.2023 o 14:09, Bartek Z napisał: Jako świeżak tutaj ale coś już tam wiedzący i szukający "więcej". Po długim i kosztownym całe szczęście przede wszystkim czas poszukiwaniu wzmacniacza przyszedł czas na refleksję czy nie pora zmienić kolumn. Dostałem Arcama który w końcu zagrał tak jak chciałem na JAMO S809. Kolumny były wybrane przede wszystkim (niestety) jako kompromis z lepszą połówką. Więc wygląd odgrywał najważniejsza rolę. Ale widzę że w podobnej stylistyce są dostępne Ikon 5. Ba. Dostały akceptację od "projektanta wnętrz". Wstęgi usłyszeć było marzeniem a co dopiero mieć. Czy faktycznie lepiej to zagra? Ktoś słuchał w takim zestawie? Specyfikacja mówi że niby Denony delikatnie dół mają lepszy. Niektóre testy "mówią" że w sumie są całkiem całkiem. Pytam bo na Denonach nie jest źle. Jestem w sumie zadowolony. Ale skoro da się lepiej i w sumie w podobnym budżecie to dlaczego nie spróbować? Ciekaw jestem opinii. Edytowano 23 listopada 2023 przez Bartek Z Odpisz, cytując
Recommended Posts