Mateusz123 Napisano 15 listopada 2023 Napisano 15 listopada 2023 Cześć, Poszukuję jakiegoś audio do Tv + słuchanie muzyki + konsola. Proporcje równe 🤣 Chciałbym aby dało się łatwo podłączyć do telewizora gdyż z jego poziomu obsługuje Spotify, tidal, konsole i Netflix. Chciałbym wyrobić się w budżecie 1500 zł - używki oczywiście. Przeczytałem kilkanaście tematów na forum odnoście soundbarów i wieży. Rozumiem że to odpuszczamy. Kino domowe 5.1 chyba nie mam na tyle miejsca gdyż pokój 16m kw. Na scialo udałoby się ustawić przód i tylne satelity ale cenowo chyba nic nie znajdę. Zastanawiam się nad monitorami podstawkowymi plus amplituner kina domowego. Lub jakiś dobry soundbar z subem. Możecie mi polecić coś co warto wziąć pod uwagę? Nie zależy mi na Bóg wie jakiej mocy, stawiam raczej na jakość i wygląd sprzętu. Do 1500 zł chciałbym całość się wymiescic. Ewentualnie jakie modele, serie brać pod uwagę, lub jaki sprzęt? Amplituner kina domowego plus kolumny? Wieża? Soundbar? Monitory z amplitunerem? Odpisz, cytując
Michał Gałązka Napisano 15 listopada 2023 Napisano 15 listopada 2023 W mniej więcej zakładanym budżecie możesz kupić malinki wzmacniacz smsl ad18 i do tego monitory elac debut b6.2 elac masz w promce w top hifi a smsla na Amazonie kupisz za 600 zł. Ma wejście optyczne wiec połączysz tv, masz wejście analogowe oraz wyjście na suba jeśli zaszłaby w przyszłości taka potrzeba 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 16 listopada 2023 Napisano 16 listopada 2023 To za mały budżet. B6.2 + SMSL zgadzam się. To maks. Cchesz coś lepiej trzeba dołozyć. Widocznie za mało przeczytałeś. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts