pawel.klemens@gm Napisano 17 listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 listopada 2023 (edytowany) Cześć, natknąłem się w Internecie na suby tej firmy. Mają jakąś patenty i zupełnie inne wykonanie, membrany bierne, po kilka głośników. Ktoś słyszał jak to gra? Możecie coś powiedzieć? Szczególnie zainteresował mnie model ace bass 2 Edytowano 17 listopada 2023 przez pawel.klemens@gm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 Ja nie znam Membrany bierne to nie jest nic nowego w subie. Za ile go możesz mieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel.klemens@gm Napisano 20 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 Bardziej zainteresowała mnie konstrukcja. Ciekawy byłem czy ktoś słyszał jak to gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 Zapytaj w Topie. Oni są dystrybutorem tej marki. Chociaz nie wiem ile lat ma ta konstrukcja. Może to nie ich czasy ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts