pawel.klemens@gm Napisano 17 listopada 2023 Napisano 17 listopada 2023 (edytowany) Cześć, natknąłem się w Internecie na suby tej firmy. Mają jakąś patenty i zupełnie inne wykonanie, membrany bierne, po kilka głośników. Ktoś słyszał jak to gra? Możecie coś powiedzieć? Szczególnie zainteresował mnie model ace bass 2 Edytowano 17 listopada 2023 przez pawel.klemens@gm Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 20 listopada 2023 Napisano 20 listopada 2023 Ja nie znam Membrany bierne to nie jest nic nowego w subie. Za ile go możesz mieć? Odpisz, cytując
pawel.klemens@gm Napisano 20 listopada 2023 Autor Napisano 20 listopada 2023 Bardziej zainteresowała mnie konstrukcja. Ciekawy byłem czy ktoś słyszał jak to gra. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 21 listopada 2023 Napisano 21 listopada 2023 Zapytaj w Topie. Oni są dystrybutorem tej marki. Chociaz nie wiem ile lat ma ta konstrukcja. Może to nie ich czasy ... Odpisz, cytując
Recommended Posts