tocusiek Napisano 29 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 1 minutę temu, Piotr Sonido napisał: A jak wypadły Chory i QAcustic? Czyli wolisz łagodniejsze cieplejsze brzmienie. I ok To KEF jeszcze V6A tak Obie konstrukcje odo Yamahe sa spoko. Nie ma złego wyboru. ELACi tańsze, co za dużo to niezdrowo Kef sluchałem, Oberon zdecydowanie lepiej, dużo lepiej i zostane przy Oberonie 7 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 29 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 I nastepny zadowolony, tak trzymaj.👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2023 23 godziny temu, tocusiek napisał: co za dużo to niezdrowo Kef sluchałem, Oberon zdecydowanie lepiej, dużo lepiej i zostane przy Oberonie 7 Ok, no ja rozumiem Pytanie z ciekawości. nie próbuje wpłynąć na Twoją decyzję. Wszystkiego dobrego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts