Łukasz Głodkowski Napisano 19 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2023 Witam Sprzedam wzmacniacz zintegrowany NAD C338, używany praktycznie tylko kilka miesięcy, na gwarancji. Wzmacniacz spędził ponad 5 miesięcy w serwisie, naprawy wymagał cyfrowy moduł. Stan idealny, jak ze sklepu, zachowane są wszystkie oryginalne opakowania. Sam wzmacniacz spełnił moje oczekiwania, jeśli chodzi o funkcjonalność i przede wszystkim jakość dźwięku - działał z kolumnami firmy B&W, model DM601. Powody sprzedaży: usterka, która pojawiła się we wzmacniaczu takiej marki, miesiąc po użytkowaniu i jej naprawa przez okres ponad 5 miesięcy spowodowała, że moje zaufanie do nowych produktów tej firmy oraz hybrydowych rozwiązań zostało "trochę podkopane". Poza tym nie mogę się przyzwyczaić do regulacji głośności, "zintegrowanej" z cyfrowym źródłem, jeśli w danym momencie jest wykorzystywane - pozostanę jednak w przyszłości przy standardowych rozwiązaniach, bazujących na potencjometrach. Wzmacniacz wystawiony jest także na allegro i OLX. Cena: 2000. Na PW więcej informacji i linki do aukcji dla zainteresowanych. Możliwość odbioru osobistego na terenie miast: Tychy, Katowice i sąsiednich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts