Azureus23832 Napisano 20 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2023 Kłaniam się. Przybywam z prośbą o pomoc, gdyż co prawda serwisy oferują mi od groma propozycji z AUX, ale nie doprecyzowują na ogół, czy jest to li i jedynie AUX in, czy inna bestia. Guglowanie za 'głośnikiem przenośnym, pod który mogę podpiąć słuchawki' też nie za bardzo się sprawdza, wyskakują głównie porady techniczne, jak coś takiego zrobić samemu. A ja chcę po prostu mieć przy tyłku głośnik-odtwarzacz, na który nawrzucam sobie plików i będę słuchał po cichu, kiedy będzie potrzeba. Czy macie może dla mnie jakieś ciekawe propozycje, w miarę możności nie z Chin? Z góry dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azureus23832 Napisano 20 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2023 (edytowany) : ) Royal Sapin by Catherine Wells-Stein Jeśli chodzi o cenę, to zakres 300-500 wydaje mi się czymś osiągalnym w tych ciężkich czasach. Edytowano 20 grudnia 2023 przez Azureus23832 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts