rafal735r Napisano 31 maja 2007 Udostępnij Napisano 31 maja 2007 Cytat Cytat spokojnie usllyszusz roznice zwyklego kabla i Klotza .. zawsze tak jest tymbardziej jak posluchasz kilka tygodniu na zwyklym kablu a pozneij kupisz troche drozsze... Ja się dałem namówić. Wiadomo ze roznica bedzie slyszalna ale napewno nie tak jak w przypadku ustawienia korektora tak jak podalem w linku powyzej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 31 maja 2007 Udostępnij Napisano 31 maja 2007 Cytat No dobra, czy po zakupie takiego Klotz'a bede mogl uslyszec dzwiek w ten sposob? http://img237.imageshack.us/my.php?image=winzw7.jpg Bo moim problemem jest jak widac na zdjeciu, jest podbity wysoki bas co objawia sie nieprzyjemnym odsluchem. Czy taki kabel az tak mi zniweluje brzmienie? Raczej nie. Dlatego chce zakupic korektor, aby troche zdusic ten wyzszy bas. Przede wszystkim ... na czym ty sluchasz..moze to jakas srednia karta muzyczna..po 2 niesugerował bym sie zbytnio "suwakami" na winampie.... (tak a propos zainstaluj sobie FOOBAR) po trzecie skor taki bas jest nieprzyjemny moze cos jest w sprzecie...jaki TY masz w ogole sprzet? kolumny? kable?..tak pytam... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 31 maja 2007 Udostępnij Napisano 31 maja 2007 Cytat Cytat No dobra, czy po zakupie takiego Klotz'a bede mogl uslyszec dzwiek w ten sposob? http://img237.imageshack.us/my.php?image=winzw7.jpg Bo moim problemem jest jak widac na zdjeciu, jest podbity wysoki bas co objawia sie nieprzyjemnym odsluchem. Czy taki kabel az tak mi zniweluje brzmienie? Raczej nie. Dlatego chce zakupic korektor, aby troche zdusic ten wyzszy bas. Przede wszystkim ... na czym ty sluchasz..moze to jakas srednia karta muzyczna..po 2 niesugerował bym sie zbytnio "suwakami" na winampie.... (tak a propos zainstaluj sobie FOOBAR) po trzecie skor taki bas jest nieprzyjemny moze cos jest w sprzecie...jaki TY masz w ogole sprzet? kolumny? kable?..tak pytam... Chce kupic korektor zeby mozna bylo sluchac normalnie muzyki z odtwarzacza DVD, bo sie nie da przez te kolumny Tonsila z powodow wymienionych wyzej. Amplituner Denon DRE-735R wiec tez leciwy i DVD Sony DVP-NS36 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rupert Napisano 1 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2007 Zjeżdżamy z tematu, ale kup dobre kolumny zamiast korektora. Korektory (o których mowa) są niestety zbyt prymitywnymi i niedokładnymi urządzeniami żeby mogły coś poprawić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 1 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2007 Cytat Zjeżdżamy z tematu, ale kup dobre kolumny zamiast korektora. Korektory (o których mowa) są niestety zbyt prymitywnymi i niedokładnymi urządzeniami żeby mogły coś poprawić. Wlasnie mam zamiar kuoic kolumny ale narazie nie mam kasy i probuje chociaz na pare miesiecy zalagodzic dzwiek korektorem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts