jarek nowak Napisano 28 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 Bez komentarza , nie masz nic sensownego do powiedzenia , to nie pisz , pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 23 godziny temu, jarek nowak napisał: Proszę o priv messenger Jarosław Jaro Nowak ? he? 23 godziny temu, Chmarski napisał: Chyba nie ma takiej opcji: Hmmmm Dzwoniłeś do nich? Powiedzieli cos? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek nowak Napisano 29 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: ? he? Hmmmm Dzwoniłeś do nich? Powiedzieli cos? Dzwoniłem , napisałem w nowym roku mają dać znać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2023 18 godzin temu, jarek nowak napisał: Dzwoniłem , napisałem w nowym roku mają dać znać Czyli nie mieli takiej sytuacji do tej pory. Ok. No to faktycznie unikalny przypadek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek nowak Napisano 30 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2023 Narazie to nikt nie pracuję w arcamie do stycznia , i audiocenter czeka od nich na odp. Do tego to nowy model więc nie długo jest na rynku , zobaczymy co odpowiedzą z Arcama . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł77 Napisano 3 sierpnia Udostępnij Napisano 3 sierpnia Mam ten sam problem jak to naprawić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 sierpnia Udostępnij Napisano 7 sierpnia Dnia 30.12.2023 o 11:18, jarek nowak napisał: Narazie to nikt nie pracuję w arcamie do stycznia , i audiocenter czeka od nich na odp. Do tego to nowy model więc nie długo jest na rynku , zobaczymy co odpowiedzą z Arcama . No i jak? Dnia 3.08.2024 o 18:07, Paweł77 napisał: Mam ten sam problem jak to naprawić? Pisz do Audiocenter, albo najlepiej zadzwoń do serwisu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majko Napisano 30 sierpnia Udostępnij Napisano 30 sierpnia Dnia 7.08.2024 o 08:18, Piotr Sonido napisał: No i jak? Pisz do Audiocenter, albo najlepiej zadzwoń do serwisu. @Paweł77, @jarek nowak Hej, udało Wam sie ten problem z a25 rozwiazac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 września Udostępnij Napisano 5 września Dnia 30.08.2024 o 13:37, Majko napisał: @Paweł77, @jarek nowak Hej, udało Wam sie ten problem z a25 rozwiazac? Nie bardzo mi się chce wierzyć żeby w tak nowym modelu istniał ten problem którego nie było w starszej serii SA. Może to kwestia aktualizacji? Wiec też podbijam. Udało się to rozwiązać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts