kn1234 Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia Wiem tylko tyle,że wybrał bym dali nie klipsche😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOZBI Napisano 11 stycznia Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2 godziny temu, Chmarski napisał: Nadal to grają Twoje słuchawki z Twoim DAC. Ze wszystkimi ich ograniczeniami. Jeśli nie zejdą tak nisko jak nagrywany sprzęt to nie ma bata żebyś to usłyszał. Nie usłyszysz też niuansików jeśli Twój sprzęt ich nie da rady odtworzyć. Masz rację jak najbardziej, ale...... , są ludzie co nie mają możliwości posłuchać tego sprzętu na żywo, zwłaszcza głośników , których już nie ma w sprzedaży , a kupują używki. Nawet odbierając towar osobiście i go słuchając nie wiesz czy zagra tak samo u ciebie, z innym wzmacniaczem w innym pomieszczeniu. Ja słucham na yutube na słuchawkach ULTRASONE HFI-850 , i jeżeli np. dwa rodzaje głośników są testowane przez jednego gościa w tym samym pomieszczeniu i puszcza ten sam kawałek to można różnice na + czy - dla ucha myślę odczuć. Jasne to jest takle "byle co" , ale.... chyba lepsze to niż kupić kolumny w ciemno których się nigdy nawet na youtube nie usłyszało Np . tu bardzo fajnie to słychać na moich słuchawkach https://www.youtube.com/watch?v=4Ee42udDhi4 i dla mnie zdecydowanie KEF ale 2x drożej go mogę kupić od np. FOCAL JM LAB 726 S a KLIPSCH R-28F nie mogę znaleźć nic żeby mi zagrał np. taki kawałek Dire Straits Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOZBI Napisano 12 stycznia Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia Dnia 11.01.2024 o 19:03, kn1234 napisał: Wiem tylko tyle,że wybrał bym dali nie klipsche😃 Słyszałeś te i te w tym samym miejscu? Czy po prostu DALI bo to DALI? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOZBI Napisano 16 stycznia Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia Mogę jeszcze kupić Monitor Audio Bronze 6 , słyszał ktoś z Was jak to gra? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts