Maniu00000 Napisano 27 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2023 Witam, chciałbym dobrać do swojego kina domowego subwoofer, niestety, nie znam się na tym za bardzo. Nie wiem czy lepszy pasywny, aktywny. Moje wymagania nie są zbyt wygórowane ze względu na to, że sprzęt raczej nie będzie często używany (teściowa za ścianą) więc ani głośnej muzyki i filmy nie za często, ale głównie chodzi mi o subwoofer do filmów. Dostałem kino domowe od taty. Mój zestaw to wzmacniacz Denon Avc-a1hda, z tego co wyczytałem to niezły potwór, taki że ciężko ogarnąć gdzie co i jak podpiąć. Zestaw pięciu głośników Jamo e 350 2xfront, centralny i 2x surround 2x140 + 2x100 + 100 W 2x100 + 70 + 70 W Impedancja 8 Ohm Mój budżet to 500/1000zl Mile widziane propozycje jakiegoś używanego sprzętu w tym przedziale. Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 Tylko aktywny. Ale budżet masz bardzo mały jak na suba Tannoy Msub, Magnat Sub 302A, Klipsch, Heco No wieksza kasa by się przydała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniu00000 Napisano 28 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 Dzięki, chętnie bym przeznaczył więcej kasy, ale tak jak wspominałem, sprzęt będzie używany sporadycznie i szkoda mi trochę więcej kasy w to pakować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 No to wybór jest mały. I raczej celuj w coś co możesz oglądnąć przed zakupem. To moga być modele wysłużone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts