szala18 Napisano 10 stycznia Udostępnij Napisano 10 stycznia Witam, mam problem z Yamaha V6A i zestawem kolumn Heco Aurora 700 / 300 , tzn. po podłączeniu kolumn frontowych za pomocą kabla chord clearway x z wtykami bananowymi nakichimi w każdej kolumnie występuję szuuuuummmmm na głośniku niskotonowych (w Heco 700 w tym drugim od góry, a w Heco 300 w tym górnym) i w lewej i prawej kolumnie. Co może być przyczyną ? mieliście takie problem ? pozatym gra rewelacyjnie ale zgłaśniając dzwiek szum jest duży. Może coś z ustawieniami pokombinowac ? czy odesłać do serwisu. Zakup dokonany w sklepie Q21. dzieki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacko Napisano 10 stycznia Udostępnij Napisano 10 stycznia Zadzwoń do Q21, ja mam bardzo dobre doświadczenia z ich supportem, nigdy nie robili problemów nawet z wymianą, przynajmniej tak było kilka lat temu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioter123 Napisano 12 marca Udostępnij Napisano 12 marca I jak czy coś zaradzili? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca A masz ten sam problem? Może warto serwisować amplituner po prostu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts