Hoguett Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia Cześć, jestem tutaj nowy i jestem totalnie zielony w temacie audio, dlatego proszę o wyrozumiałość Chciałem zwrócić się do Was z prośbą o pomoc w doborze wzmacniacza do głośników Yamaha NS-P41. Głośniki udało mi się kupić po okazyjnej cenie, a teraz chciałbym w miarę możliwości tanio dokupić do tego zestawu wzmacniacz (tanio w moim rozumieniu to do 1000 pln). Istotne jest to, że będę używał nagłośnienia w połączeniu z laptopem i projektorem, dlatego pewnie niezbędny będzie też kabel z jednej strony z wejściem jack, a z drugiej - no właśnie, tu też prośba o pomoc. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia Wzmacniacz czy amplituner kinowy? Bo piszesz w tym drugim dziale. Jesli z laptopem to dobrze żeby wzmacniacz miał DAC. Ale to może być problem. Kup sobie uzywany wzmacniacz Yamahy AX 700. A przetwornik z czasem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts