Oldschoolaudiophile Napisano 14 stycznia Udostępnij Napisano 14 stycznia Cześć poszedłem ostatnio do media martk przetestować kilka par słuchawek, najlepsze okazały się philips tah8506wt i Marshall major IV, jednak słuchawki Philipsa bardziej mi podpasowały, bo mają lżejsze bassy, są wygodniejsze, lepiej wyglądają i są 200zł tańsze, ogólnie jakość dźwięku, wygoda i wygląd 8/10, ale pytanie czy się one nie zepsują szybko na przykład za rok, miałem wcześniej słuchawki earpods, grały nie najgorzej, ale były fatalnie wykonane i po kilku miesiącach się zepsuły, chcę mieć słuchawki na przynajmniej kilka lat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia Cześć, Wypróbuj proszę (jeśli jeszcze nic nie zakupłeś) https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-avc500.html Audio Technica AVC500 - duże, wygodne, łatwe do wysterowania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts