klaudiuszb Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia Dzień dobry, poszukuje końcówki mocy stereo do 3500zł. Będzie grać w połączeniu z Tonsil Altus 140, ale możliwa będzie zmiana na coś lepszego. Wygląd nie gra większej roli. Preferuje dokładność na wysokich tonach, ale raczej ciepłe granie. Dziękuje za wszelkie porady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia Matrix mini i Amp ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaudiuszb Napisano 23 stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 6 godzin temu, maciek72 napisał: Matrix mini i Amp ? Chodziło mi raczej o samą końcówke. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia @klaudiuszb ale masz już jakieś pre i źródło? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia https://www.olx.pl/d/oferta/koncwka-mocy-nad-c275-CID99-IDX2WdG.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaudiuszb Napisano 23 stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 26 minut temu, Tomasz S. napisał: @klaudiuszb ale masz już jakieś pre i źródło? Mam źródło w postaci DACa i cd playera. Co do pre jeszcze nie posiadam, ale chciałbym zakupić coś lampowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia Matrix Mini Amp , to końcówka mocy mam takie 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia Unikał bym do tych kolumn klasy D. Będzie za jasno, za rozdzielczo. Może Atoll? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia ja polece emotive 130 W AB mialem polecam mozna wyrwac uzywana za 2000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia oraz nu prime atoll ale juz drozsze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts