buli313 Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia Witajcie Posiadam zestaw głośników Klipsch Synergy, obecnie mam podpięty pod amplituner Yamahy HTR 2866 i zastanawiam się czy jest sens zmiany na nowszy model amplitunera, czy jakość dzwięku się poprawi. Biorę pod uwagę Yamahe rx v675( odpowiednik htr 6066) lub rx v4a, kwestie sieciowe są drugorzędne i jedyne na czym mi zależy to hdmi arc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 stycznia Udostępnij Napisano 29 stycznia Nie tyle nowszy bo to różnie bywa. Ale wyższy model. Ten Twój to kiepski model Faktycznie seria 6 Yamahy zagra wyraźnie lepiej. Albo Denon X2, X3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli313 Napisano 29 stycznia Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 13 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Nie tyle nowszy bo to różnie bywa. Ale wyższy model. Ten Twój to kiepski model Faktycznie seria 6 Yamahy zagra wyraźnie lepiej. Albo Denon X2, X3 A yamaha rx v4a nie będzie odsłuchowo lepsza? 13 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Nie tyle nowszy bo to różnie bywa. Ale wyższy model. Ten Twój to kiepski model Faktycznie seria 6 Yamahy zagra wyraźnie lepiej. Albo Denon X2, X3 A yamaha rx v4a nie będzie odsłuchowo lepsza? Ewentualnie jeszcze wchodzi w grę yamaha rx a730, celuje w sprzęt używany, mam 2,5 letnią córkę i nie ma sensu kupno nic nowego bo jednak dzieciak to niszczy (tu naciśnie, tam wgniecie...). Za 2-3 lata i tak kupię coś znacznie lepszego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia 9 godzin temu, buli313 napisał: A yamaha rx v4a nie będzie odsłuchowo lepsza? Też będzie. Chociaż bywa że ta różnica miedzy 4 a 6 jest mała czasem. 9 godzin temu, buli313 napisał: Ewentualnie jeszcze wchodzi w grę yamaha rx a730, celuje w sprzęt używany, mam 2,5 letnią córkę i nie ma sensu kupno nic nowego bo jednak dzieciak to niszczy (tu naciśnie, tam wgniecie...). Za 2-3 lata i tak kupię coś znacznie lepszego. To dźwiękowo jet takie samo jak seria 6. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli313 Napisano 30 stycznia Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia Dziękuję za pomoc. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts