Monika Skarbińska Napisano 19 lutego Udostępnij Napisano 19 lutego Witam , mam problem z amplitunerem marki Onkyo model TX-NR414 zmienialiśmy komodę pod tv na wyższa i musieliśmy odłączyć amplituner i tv z kabli i od nowa wszystko podłączyć (wszystko dobrze podłączone było nagrane przed odłączeniem jak ma być podłączone by się nie pogubić) i teraz amplituner jak zwykle był włączony z pozycji TV/CD to słychać było kliknięcie po paru sekundach i przełączało normalnie na dźwięk z amplitunera bez problemu tak teraz nie słychać nawet kliknięcia.Jestem kompletnym laikiem i nie wiem co mam począć próbowane było już wszystko pomocy ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Skarbińska Napisano 19 lutego Autor Udostępnij Napisano 19 lutego Już nieaktualne , kabel podłączony do tv był nie tam gdzie trzeba 😅😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts