Skocz do zawartości

Denon DRA-800h TP-link archer ax23

Remiq

Recommended Posts

Witam, czy ktoś ma amplituner Denon dra800h podłączony bezprzewodowo do dowolnego routera TP-Link?

Obecnie mam Archera x23
Pytam ponieważ zmieniłem na ten konkretny router i są problemy z radiem internetowym. Na starym Asusie 1200 działało bez problemu. Podłączyłem inny stary TP-Link WR841N i radio też nie chce się uruchomić. Pożyczyłem od sąsiada Tendę TX2 Pro i jest ok, amplituner też działa bez problemu na hotspocie z telefonu. tak jakby Denon miał problem z routerami TP-Link?

Kiedy jestem podłączony do TP Linka z Denonem, Denon pokazuje test sieci, że jest OK, ale nie chce włączyć żadnego radia internetowego, czasami włącza się po około minucie. Dopiero gdy podłączę inne routery radio działa poprawnie.

Wszystkie są ustawione na tę samą szybką konfigurację. Wszystkie pozostałe urządzenia podłączone do TP Link działają prawidłowo. Wszystkie aktualizacje zrobione. Denon był nawet oddany do serwisu, bo myślałem, że jest uszkodzony, ale wymienili kartę sieciową i potwierdzili, że jest sprawna.

Pozdrowienia