adalbert68 Napisano 4 marca Udostępnij Napisano 4 marca Od dwóch lat jestem posiadaczem amplitunera Denon X2700H podłączonego do TV Sony oraz dekodera Canal+ 4K. Od niedawna dzieje mi się coś dziwnego z dźwiękiem podczas odtwarzania ze źródeł streamingowych z TV (Youtube, netflix, C+ itp). Co kilka sekund zanika na ułamek sekundy dźwięk i tak się dzieje z różną częstotliwością ale czasami nawet kilka razy na minutę. Przy odtwarzaniu dźwięku z dekodera TV SAT albo bezpośrednio z TV z wyłączonym amplitunerem, problem nie występuje. Co to może być? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 marca Udostępnij Napisano 6 marca Wyłącz wszystko. Odepnij HDMI zobacz czy gdzieś nie zasniedział. Czasem wsyarczy wyjąć i włozyć i już będzie ok. To pod warunkiem że faktycznie po drodze nic inengo sie nie zmieniło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalbert68 Napisano 6 marca Autor Udostępnij Napisano 6 marca Nic nie zmieniałem, zaraz popróbuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 marca Udostępnij Napisano 10 marca I jak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts