Przemek Bajsarowicz Napisano 6 marca Udostępnij Napisano 6 marca Cześć. Mam do sprzedania ceniony i uznany przetwornik ARCAM RDAC. Jestem drugim właścicielem. W pełni sprawny i zadbany. Wszystko działa poprawnie i wzorcowo. Widoczne jedno narożne obtarcie, już było jak go kupowałem W zestawie zasilacz. Ten wyśmienity przetwornik akceptuje sygnały aż do 32 bitów i 192 kHz, charakteryzuje się wyjątkową, 125 dB dynamiką. Arcam bez kompleksów konkuruje z DUUUŻO droższymi przetwornikami. Przetwornik daje dynamiczny dźwięk o bardzo przyjemnych barwach. W tej cenie to rewelacja. Powód sprzedaży - przesiadka na Roksan DAC, który wizualnie zgrywa się z moim K3 AMP Załączam zdjęcia Cena – 850 z przesyłką Inpost na terenie kraju Pozdrawiam Przemysław Bajsarowicz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Bajsarowicz Napisano 13 marca Autor Udostępnij Napisano 13 marca Cena w dół 800 zł z przesyłką InPost na terenie kraju Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Bajsarowicz Napisano 3 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 3 kwietnia Cena w dół 780,00 zł z przesyłką Pozdrawiam Przemek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Bajsarowicz Napisano 10 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia Cześć Cena w dół 750 zł z przesyłką Inpost Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djrobo Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja Dnia 10.04.2024 o 09:09, Przemek Bajsarowicz napisał: Cześć Cena w dół 750 zł z przesyłką Inpost witam, aktualne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Bajsarowicz Napisano 15 maja Autor Udostępnij Napisano 15 maja Cześć. Tak aktualne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Bajsarowicz Napisano 6 czerwca Autor Udostępnij Napisano 6 czerwca Cześć. Podbijam. ARCAM rDAC Aktualne - 750 zł wraz z przesyłką inpost Pozdrawiam Przemek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts