Przemek Bajsarowicz Napisano 6 marca 2024 Napisano 6 marca 2024 Cześć. Mam do sprzedania ceniony i uznany przetwornik ARCAM RDAC. Jestem drugim właścicielem. W pełni sprawny i zadbany. Wszystko działa poprawnie i wzorcowo. Widoczne jedno narożne obtarcie, już było jak go kupowałem W zestawie zasilacz. Ten wyśmienity przetwornik akceptuje sygnały aż do 32 bitów i 192 kHz, charakteryzuje się wyjątkową, 125 dB dynamiką. Arcam bez kompleksów konkuruje z DUUUŻO droższymi przetwornikami. Przetwornik daje dynamiczny dźwięk o bardzo przyjemnych barwach. W tej cenie to rewelacja. Powód sprzedaży - przesiadka na Roksan DAC, który wizualnie zgrywa się z moim K3 AMP Załączam zdjęcia Cena – 850 z przesyłką Inpost na terenie kraju Pozdrawiam Przemysław Bajsarowicz Odpisz, cytując
Przemek Bajsarowicz Napisano 13 marca 2024 Autor Napisano 13 marca 2024 Cena w dół 800 zł z przesyłką InPost na terenie kraju Odpisz, cytując
Przemek Bajsarowicz Napisano 3 kwietnia 2024 Autor Napisano 3 kwietnia 2024 Cena w dół 780,00 zł z przesyłką Pozdrawiam Przemek Odpisz, cytując
Przemek Bajsarowicz Napisano 10 kwietnia 2024 Autor Napisano 10 kwietnia 2024 Cześć Cena w dół 750 zł z przesyłką Inpost Odpisz, cytując
djrobo Napisano 15 maja 2024 Napisano 15 maja 2024 Dnia 10.04.2024 o 09:09, Przemek Bajsarowicz napisał: Cześć Cena w dół 750 zł z przesyłką Inpost witam, aktualne? Odpisz, cytując
Przemek Bajsarowicz Napisano 15 maja 2024 Autor Napisano 15 maja 2024 Cześć. Tak aktualne Odpisz, cytując
Przemek Bajsarowicz Napisano 6 czerwca 2024 Autor Napisano 6 czerwca 2024 Cześć. Podbijam. ARCAM rDAC Aktualne - 750 zł wraz z przesyłką inpost Pozdrawiam Przemek Odpisz, cytując
Pipeman Napisano 23 marca Napisano 23 marca Skąd jesteś ? Jestem zainteresowany tym DACiem Odpisz, cytując
Przemek Bajsarowicz Napisano wczoraj o 21:57 Autor Napisano wczoraj o 21:57 Dnia 6.03.2024 o 19:42, Przemek Bajsarowicz napisał: Cześć. Mam do sprzedania ceniony i uznany przetwornik ARCAM RDAC. Jestem drugim właścicielem. W pełni sprawny i zadbany. Wszystko działa poprawnie i wzorcowo. Widoczne jedno narożne obtarcie, już było jak go kupowałem W zestawie zasilacz. Ten wyśmienity przetwornik akceptuje sygnały aż do 32 bitów i 192 kHz, charakteryzuje się wyjątkową, 125 dB dynamiką. Arcam bez kompleksów konkuruje z DUUUŻO droższymi przetwornikami. Przetwornik daje dynamiczny dźwięk o bardzo przyjemnych barwach. W tej cenie to rewelacja. Powód sprzedaży - przesiadka na Roksan DAC, który wizualnie zgrywa się z moim K3 AMP Załączam zdjęcia Cena – 850 z przesyłką Inpost na terenie kraju Pozdrawiam Przemysław Bajsarowicz podbijam Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie chcę się wcinać, ale to góra £100 na eBay. Odpisz, cytując
Recommended Posts