vebman Napisano 9 marca Udostępnij Napisano 9 marca Cześć, Potrzebuję kupić zestaw jak w tytule do sypialni. Co z własnego doświadczenia możecie doradzić w tym temacie? Zestaw ma służyć głównie do oglądania telewizji plus puszczania wieczorkiem muzyki z telefonu po bluetooth. Nie zależy mi na głośności raczej na jakości na niskiej głośności. Klasa D z racji małej wielkości. Szukam sprzętu używanego ale jak złapię się w budżecie to może też być nowy. Budżet 1500 - 2500 zł. Z racji tego, że szukam głównie używanego to wiadomo odsłuch odpada i chcę się zdać na waszą wiedzę. Z tego co wyszukałem w necie to mogę kupić: Wzmacniacz: LOXJIE A30 Sabaj a4 Topping MX3 Kolumny: ELAC Debut 2.0 B5.2 ELAC Debut 2.0 B6.2 Indiana Line Tesi 261 Monitor Audio Bronze 2 Które kolumny najładniej zagrają z którym wzmacniaczem? A może macie jeszcze jakieś propozycję nie wymienione przez mnie wyżej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts