Jacek Botor Napisano 11 marca Udostępnij Napisano 11 marca Witam mam oto DIY końcówkę mocy Jest ona jedno kanałowa na wtyk mono. Czy jest jakaś szansa jak podłącze rozdzielacz na 2 mono by działało na 2 kanały? Załączam zdjęcia końcówki mocy i konwentera audio który idzie kabelkami do Amplitunera (nie mam w ampku wejścia pre out) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 11 marca Udostępnij Napisano 11 marca 36 minut temu, Jacek Botor napisał: Czy jest jakaś szansa jak podłącze rozdzielacz na 2 mono by działało na 2 kanały? W sensie stereo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Botor Napisano 11 marca Autor Udostępnij Napisano 11 marca 50 minut temu, Kw202 napisał: W sensie stereo? Tak, bo końcówka mocy była zrobiona na 2 duże kolumny które były połączone szeregowo i grała jak jedna ale że w jednej zmieniłem głośniki z szerokopasmowych na niskotonowe to chciałbym je podłączyć osobno pod końcówkę bo jest mocniejsza od amplitunera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts