Slawko69 Napisano Sobota o 12:36 Udostępnij Napisano Sobota o 12:36 Ja mam Norstone Stylum Square. Są bardzo fajne. Dolna płyta to ciężki chyba żeliwny odlew co poprawia stabilność. Regulowane kolce ułatwiają wypoziomowanie. Można je zasypać. Jak dla mnie super Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano Sobota o 13:23 Udostępnij Napisano Sobota o 13:23 51 minut temu, Jozef napisał: Witam. Podłączę się do tematu. Zastanawiam się nad standami jakiejś standardowej wysokości (może być 60cm), docelowo pod acoustic energy ae1. Widziałem Norstone Stylum Max, są w budżecie i w miarę wygladają - czy to dobre standy (jakość itd) czy raczej szukać czegoś lepszego? https://www.lbx.com.pl/pl/searchquery/Stojaki+na+wymiar/1/phot/5?url=Stojaki,na,wymiar Mozesz dopasowac kazdy wymiar, np tylko gornej podstawy, pod Twoje kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts