samurai Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Cześć, posiadam zestaw kina domowego z podłaczeniem do projektora i niestety, kiedy odpalam jakikolwiek film który w opisie ma dzwięk dolby atmos to mi tego dźwieku w info nie pokazuje. Posiadam netflixa hbo max amazon prime skyshowtime disney+ i apple tv i niestety tylko kiedy włacze apple tv to w info pokazuje mi odtwarzany dźwiek dolby atmos a przy pozostałych jest zwykle surround mimo że film powinien być odtwarzany w dolby atmos. Czy ktoś miał podobny problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Musi być orginalna ścieżka dźwiękowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Co jest źrodłem? Nie łącz projektora dzwiekowo z amplitunerem tylko źrodło. A masz kolumny Atmos? bo takie sytuacje tez sięzdarzały No i ścieżka oryginalna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts