Maro997 Napisano 25 marca 2024 Udostępnij Napisano 25 marca 2024 Witajcie. Doszedłem do wniosku że zakupuje loxije a30 jako tymczasowy wzmacniacz. Proszę o pomoc w wyborze kolumn podstawkowych. Wiem że to mały wzmacniacz i małe kolumny ale chciałbym uzyskać ciepłe z fajnym basem brzmienie. z góry dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 25 marca 2024 Udostępnij Napisano 25 marca 2024 Czesc. Dlaczego tymczasowy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 marca 2024 Udostępnij Napisano 26 marca 2024 Co znaczy z fajnym basem? Ciepłego brzmienia nie uzyskasz bo on gra detalicznie, szybko na basie. Klasa D rozumiana bardzo dosadnie tak bym powiedział. KEF Q350 to dobre kolumny do niego, ELACI Debut albo Debut Reference. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maro997 Napisano 26 marca 2024 Autor Udostępnij Napisano 26 marca 2024 Temat zamknięty. Teściu wpadł z taga harmony hta-25b i szczęka mi opadła. Słuchałem wielu wzmacniaczy wcześnie ale w tych pieniądzach to jest deklasacja. pozdrawiam wszystkich i dziękuję za pomoc 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 26 marca 2024 Udostępnij Napisano 26 marca 2024 To było szybko 😁 Teściu dobry to jednak skarb. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2024 Udostępnij Napisano 27 marca 2024 Hahahah. A kolumny też przyniósł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maro997 Napisano 27 marca 2024 Autor Udostępnij Napisano 27 marca 2024 Oczywiście:) Zensory Przyniósł też kable chord clearway x i też zamówiłem ;). Na moich starych kolumnach pojawiło się życie. Melodika zamulała trochę i zbyt ocieplała dźwięk. Tutaj fajnie pojawiło się więcej wokalu i średnicy na czym mi zależało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts