etomee Napisano 3 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2024 (edytowany) Witam, Chciałbym zakupić w prezencie dla osoby w średnim/starszym wieku (teściowa ) kolumny stereo. Budżet ok. 1500, pomieszczenie ok 20 m2 (ale walenia basami pewnie nie będzie), aktywne bo nie ma specjalnie gdzie wzmacniacza już wcisnąć, głównie muzyka popularna i spokojny rock. Czasem oglądanie TV (i muza z TV także). Źródła to głównie laptop, telefon i właśnie TV (czyli jakieś wygodne w obsłudze złącza - BT, 3.5", RCA, HDMI?) Chciałbym budżetowo (bo to jednak teściowa 🙂) ale przezwoicie (bo i narażać się tez nie ma co 😇). Żeby nie było, że wpadłem zziajany i pytam bez uprzedniego rozeznania to wcześniej poczytałem i zainteresowały mnie: Magnat Multi Monitor 220 Magnat Monitor Reference 2A Jakie są Wasze opinie na temat tych monitorków? A może jakieś lepsze jakościowo opcje w tej cenie można "wyhaczyć"? Pozdrawiam. Edytowano 3 kwietnia 2024 przez etomee Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts