Rafal_Cze Napisano 5 kwietnia Udostępnij Napisano 5 kwietnia Witam wszystkich. Zgubiłem case ładujący do słuchawek Jabra Elite 4. Okazuje się, że w oficjalnej dystrybucji sam case nie jest obecnie dostępny, a case z drugiej ręki są trudno dostępne. Czy ktoś się orientuje/ próbował te słuchawki ładować korzystając z innych case np. Jabra Elite 4 active/ Jabra Elite 3/ Jabra Elite 3 active / Jabra Elite active 75T ? Nie zależy mi na idealnym spasowaniu słuchawek z case, ważne żeby tylko się naładowaly. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, Rafał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia Dnia 5.04.2024 o 19:15, Rafal_Cze napisał: Witam wszystkich. Zgubiłem case ładujący do słuchawek Jabra Elite 4. Okazuje się, że w oficjalnej dystrybucji sam case nie jest obecnie dostępny, a case z drugiej ręki są trudno dostępne. Czy ktoś się orientuje/ próbował te słuchawki ładować korzystając z innych case np. Jabra Elite 4 active/ Jabra Elite 3/ Jabra Elite 3 active / Jabra Elite active 75T ? Nie zależy mi na idealnym spasowaniu słuchawek z case, ważne żeby tylko się naładowaly. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, Rafał. Witaj, Raczej to się nie uda. Każdy powerbank jest przypisany do konkretnego modelu, tak bynajmniej jest w naszych Bowers Wilkins z serii Pi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts