Herosik Napisano 7 kwietnia Udostępnij Napisano 7 kwietnia Witam, Proszę o pomoc w rozwiązaniu małego problemu... Zakupiłem amplituner kina domowego Denon AVR-X2800H podpięty został projektor Epson EH-TW6250 (gniazdo HDMI/ARC). Wszystko działa poprawnie przed włączeniem projektora (radio internetowe, spotify), w trakcie włączonego projektora również. Ale problem pojawia się po wyłączeniu projektora (nie mam ustawione żeby wraz z wyłączeniem projektora wyłączył się amplituner), ponieważ amplituner przełącza się na tryb jaki był przed włączeniem projektora (np. spotify), ale dźwięku nie ma (znika również napis "PCM" na wyświetlaczu). Jest to mój pierwszy amplituner w życiu, więc proszę o wyrozumiałość, bo pewnie jest to opcja banalna opcja do ustawienia, tylko jaka ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 7 kwietnia Udostępnij Napisano 7 kwietnia Wyłącz CEC w amplitunerze. Może Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts