Damian Murawski Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia Witajcie, zaczynam zabawę z audio na bazie 25 letniego Technicsa. Kupiłem KEF R7 i gra to do Technicsa SU-V 620 na miedzianych przewodach. Co dalej aby wydobyć fajne brzmienie z głośników ? Myślę o nowym amplitunerze. Co radzicie? Nowe przewody również? Wiem, pytania laika ale zaczynam. Pokój dość spory ok 30 metrów po kwadracie ale daje radę. Każda rada mile widziana. Dzięki i bez szydery proszę 😉 Damian Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andino Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia hej, Nowy amplituner może być dobrym pomysłem. Sprawdź, czy twój obecny dobrze współpracuje z tymi głośnikami. Jeśli nie, to warto poszukać nowego amplitunera, który pasuje do Twoich potrzeb. Co do przewodów, jeśli masz standardowe, może warto zainwestować w lepsze. 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Murawski Napisano Niedziela o 11:23 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 11:23 Witajcie, prośba o pomoc jak w temacie. Zbliża się Black Weeks i planuje coś kupić. Maranza 40n czy jest coś ciekawszego aktualnie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts